Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren en wij streven ernaar uw bestelling uiterlijk één dag na uw bestelling te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het pakketgewicht en het land van levering en worden tijdens het bestelproces automatisch aangegeven aan de hand van uw keuzes.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van bPost, DPD, PostNL of Mondial Relay. Indien de pakketbezorger het aanbiedt heeft u tevens de keuze voor een afhaalpunt. Over het algemeen zal de aflevering de tweede opvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 zijn indien u vanuit een buurland van België bestelt.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

BELANGRIJK: Voor wat betreft de verzendkosten: deze worden standaard berekend op basis van het (ingepakt) gewicht van één artikel. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het gebeuren dat de automatisch berekende verzendkosten te hoog berekend worden (bijv. 4 borden zullen meestal in dezelfde doos ingepakt kunnen worden als 1 bord maar de berekening is gebaseerd op 4 afzonderlijke dozen). Gebaseerd op onze ervaringen streven wij ernaar om nooit meer dan max 10 tot 15 kg. per doos te verzenden. Indien u meerdere artikelen wilt bestellen en boven dit gewicht uit gaat komen is dat geen probleem maar zullen wij uw bestelling moeten verdelen over meerdere pakketten. In dat geval is het wenselijk eerst contact met ons op te nemen zodat wij de juiste verzendkosten kunnen bepalen.

De mogelijkheid om te kiezen voor verzending wordt automatisch uitgeschakeld zodra het totaalgewicht van de artikelen boven de 20 kg. komt. In dat geval kunt u via de webwinkel alleen kiezen voor afhalen. Dit kunnen wij later aanpassen naar verzending zodra duidelijk is of er één of meerdere pakketten verstuurd moeten worden. De bijkomende verzendkosten worden dan achteraf aangerekend.

Bij twijfel aarzel niet om eerst contact met ons op te nemen!