Indien u vaker artikelen bij ons bestelt is het natuurlijk mogelijk dat wij op een bepaald moment maar een aantal zaken in de webwinkel hebben staan waarvoor u interesse heeft. Omdat de verzendtarieven in schalen van 0-5 kg., 0-10 kg., 5-10 kg. etc. gaan, afhankelijk van de gekozen bezorgdienst, zal het gewicht van een paar kleinere artikelen natuurlijk veel ruimte laten om nog meer voor hetzelfde verzendkostentarief te versturen.

Om hiervoor een oplossing te geven bieden wij u een \'Artikel(en) Opsparen\' service aan waarmee u kosteloos artikelen kunt opsparen die wij dan op een, door u bepaald moment, zullen versturen. Wij bewaren de gekochte spullen bij ons en laten u weten op welk gewicht uw pakket op dat moment is ingeschaald. Hiermee kunt u ongeveer inschatten hoeveel ruimte er nog is voor meer artikelen op een later tijdstip en/of desgewenst kiezen voor een nog hogere verzendgewichtsklasse.

Om hiervan gebruik te maken kunt u ons sowieso van tevoren berichten maar, om het proces automatisch(er) te laten verlopen, kunt u ook gewoon de artikelen kiezen die u op dat moment wilt kopen en bij het afrekenen voor de optie \'Afhalen in de winkel\' kiezen.

U kunt daarna gewoon afrekenen zonder de bijkomende verzendkosten en geeft via de opmerkingen aan dat u gebruik wilt maken van de \'Artikelen Opsparen\' service. De verzendkosten zullen wij later, als we gaan versturen, apart aan u doorgeven en deze verzendkosten kunt u vervolgens via een aparte betaallink, of rechtstreeks, aan ons betalen.

Mochten er hierover nog vragen/onduidelijkheden zijn laat u ons dat gerust weten!